Винаги сме били под напрежение. Ако не иска негативи, човек

...
 Винаги сме били под напрежение. Ако не иска негативи, човек
Коментари Харесай

Александър Ненков от ГЕРБ призна за приятелство с Обединени патриоти

  " Винаги сме били напрегнат. Ако не желае негативи, човек не би трябвало да се занимава с политика. Трябва да си задоволително необорим, с цел да си предпазен. С сътрудниците от Обединени патриоти сме другари и сътрудници. Всеки има хрумвания и това води до спорове, само че в последна сметка е значимо страната да върви напред. Противоречията би трябвало да се изглаждат оптимално бързо, както направи министър председателят ". Това сподели в ефира на " Канал 3 " депутатът Александър Ненков от ГЕРБ. " Познавам Делян Добрев от доста от дълго време. Той е доста млад, кадърен и образован човек. Не имам вяра да бъде заменен като ръководител на структурата в Хасково. В момента цялата конструкция е зад Делян Добрев и кмета Беливанов би трябвало да си подаде оставката. Сигурен съм, че Делян Добрев милее за града си и всичко, което прави е в полза на гражданите”, разяснява Ненков.

”Смятам, че думите на господин Велчев бяха преекспонирани”. Така той разяснява поисканата оставка от Движение за права и свободи на ръководителя ръководител на Комисията по вероизповеданията и правата на индивида Красимир Велчев.

" Смятам, че Комисията по досиетата има още какво да даде и не би трябвало да бъде закривана. Все още изискуем отговори на обществото, сподели още той. ”Смятам, че господин Тодоров е доста подобаващ за поста на ръководител на тази комисия. Той е доста във вътрешността в тази тематика”., добави Ненков.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР